Info

De complete winkel voor alles op het gebied van de schaats- en skeelersport. Piet Lagerwey Schaatsen en Skeelers staat voor een perfecte service en een professioneel advies. Dat zijn de kenmerken welke wij graag willen overbrengen aan u als klant.

De naam Piet Lagerwey schaatsen en skeelers is een begrip in de Nederlandse Schaats- en Skeelerwereld, en maakt sinds oktober 2013 deel uit van Dick Nap Recreatiesport te Veenendaal. Dick Nap Recreatiesport is geen onbekende in de schaats- en inline-skate sport. Al ruim 15 jaar is hij werkzaam als docent opleidingen binnen eerst de Skatebond Nederland en sinds de laatste 5 jaar bij de KNSB. Veel schaatsers kennen Dick ook als hoofd veiligheid van de ALTERNATIEVE ELFSTEDENTOCHT op en rond het ijs van de Weissensee.

In deze webshop biedt Dick Nap Recreatiesport een veelheid van artikelen op het gebied van Schaatsen, Inline Skaten, Hardlopen en Wandelen online aan. Ook zullen er regelmatig aanbiedingen via de webshop te bestellen zijn.

Op dit moment worden er schaatsen en hardloop- en wandelschoenen in deze webshop aangeboden, maar de collectie zal worden uitgebreid met artikelen op het gebied van Inline Skaten, Nordic Walking en ook kleding.

Maak in het linker menu uw keuze om de beschikbare artikelen in detail te bekijken en te bestellen.

DICK NAP RECREATIESPORT